ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΣΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΙ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΜΑΣ

Posted by 

Πάει και σαν Μάθημα … μάρκετινγκ…

ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ…
 
Δείτε την προβολή σας ψύχραιμα και συγκρίνατε!
Mια νέα επαναστατική διάσταση που ενθουσιάζει! ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΡΠΑΣΤΗ!

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΩΣ 31-7-2011

Αλήθεια φίλοι μας ,

Τι κάνετε μέχρι τώρα για την προβολή σας ; Τα κλασικά: Βάζετε κάποιο μήνυμά σας σε εφημερίδες τοπικές ή εθνικές,  ή αφήνετε τις κάρτες σας σε άλλα φιλικά καταστήματα … ή τοποθετείτε πινακίδες σας σε δρόμους και σε φράχτες … για να σας βλέπουν;. Αυτός είναι ο κύριος στόχος μιας προβολής.ΝΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ.

Αυτό ακριβώς το πετυχαίνει μόνο η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΣΕΠΗΣ, με τον ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΟΔΗΓΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΚΤΕΛ!
Ο ΟΔΗΓΟΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΚΤΕΛ είναι μια ακτύπητη, μοναδική περίπτωση προβολής …Μια αποκλειστικότητα ( copyright)   της Εταιρίας Δημοσιογραφικών Μελετών που γίνεται ανάρπαστη και με τη δυναμική συμπαράσταση της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΥΠΟΥ!

Δεν σας βλέπουν μόνο χιλιάδες ταξιωδιώτες των λεωφορείων ΚΤΕΛ, αλλά σας έχουν στην τσέπη ή στην τσάντα τους και σας βλέπουν καθημερινά όταν θέλουν να συμβουλευτούν τα δρομολογια.!! Δηλαδή …έχουν την καρτούλα σας, στο τσεπάκι τους! Το έχετε φανταστεί, τι σημαίνει αυτό;
Ποιος άλλος μπορεί να  σας προσφέρει αυτό το συναρπαστικό πλεονέκτημα; Σας βλέπουν μάλιστα επί 6 μήνες συνεχώς, όσο διαρκούν τα χειμερινά ή θερινά δρομολόγια του ΚΤΕΛ!
Ποιά διαφήμιση έχει τέτοια διάρκεια ζωής και λειτουργικότητας …Πείτε το ελεύθερα στον εαυτό σας , όχι σε μας.. ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ!

Η διαφήμιση σε εφημερίδα ή περιοδικό κρατάει όσο και η διάρκεια της ανάγνωσής της, μετά πετιέται.  Και το ξέρετε! Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΣΕΠΗΣ κρατιέται επί 6 ΜΗΝΕΣ! Κανένα έντυπο δεν έχει αυτό το πλεοέκτημα.. ΄Οσο για τις πινακίδες είναι καλές για το ονόρε της προβολής, αν και δαπανηρότερες… και συχνά παράνομες …

Στην ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΣΕΠΗΣ το κόστος προβολής είναι μόνον 30 ευρώ η μισή σελίδα και 50 ευρώ ολόκληρη!

Οι  διαστάσεις τις σελίδας είναι  10,50 Χ 15,00 εκατοστά .. Δηλαδή με άλλα λόγια καμιά σύγκριση  με το κόστος των καρτών ή πινακίδων σας..η δια του εφήμερου τύπου προβολή σας. Συγκρίνατε.. και ρωτείστε δικούς σας ανθρώπους που ταξιδεύουν  με τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ και θα αντιληφθείτε την αναγκαιότητα των δρομολογίων… και γιατί γίνονται οι ΟΔΗΓΟΙ μας ανάρπαστοι μέσα σε πέντε λεπτά από την τοποθέτησή τους σε πολυάνθρωπα περάσματα (σούπερ μάρκετ, ΚΕΠ, φαρμακεία, οργανισμούς κοινωτικούς κ.λ.π… Και δεν προλαβαίνουμε να τους εφοδιάσουμε.. Σημειώστε δε, ότι τα ΚΤΕΛ στην Αττική διακινούν κάπου 8 εκ. επιβατών!

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ των 30 ή 50 ευρώ ισχύει έως τέλους Ιουλίου 2011. Μετά θα ισχύει το κανονικό μας τιμολόγιο που είναι στο διπλάσιο  ήτοι: 100 ευρώ η σελίδα και 50 η μισή) ..

΄Ομως και μια ακόμη λεπτομέρεια:. ΄Οσοι εκδηλώσουν ενδφιαφέρον έως την 30/7/2011, διατηρούν το δικαίωμα της μειωμένης τιμής σε πιθανές επαναλήψεις  διαφημίσής τους… και για τα επόμενα 2 χρόνια…
Σύγκριση;, Μα  δεν υπάρχει, στην Ελλάδα. Είμαστε μοναδικοί.
Καινοτομούμε πολλαπλώς.

Για πρώτη δε φορά στην ιστορία οι περιοχές  απ όπου διέρχονται τα λεωφορεία ανδεικνύονται τουριστικά, αλλη μια σημαντική κατάθεση  με απροσμέτρητα οφέλη… Επί τέλους, βάζουμε τον επιβάτη να διαβάζει, ταξιδεύοντας,  να γνωρίζει τους τόπους  απ όπου  διέρχεται..ή και όπου ζεί αλλά ελάχιστα τους  γνωρίζει!.. Ναι..ναι το καταλάβατε… Θα φέρουμε την εικόνα της Ευρώπης, όπου μέσα στα λεωφορεία… οι πάντες διαβάζουν… Στα δικά μας…αεροκοπανάνε!.

Αν δεν έχετε δει ακόμη την  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΣΕΠΗΣ μπορείτε να τη δείτε ΤΩΡΑ στο διαδίκτυο, πλήρως ολοκληρωμένη,- όπως κυκλοφορεί εντύπως. Και πάντως με διαφορετική δομή >www.tsepispress.wordpress.com

Η καμπάνα χτύπησε και για σας. Ευχόμεθα να την ακούσετε…
Α,και κάτι άλλο που ξεχάσαμε. Ταυτόχρονα με την προβολή σας στον ΟΔΗΓΟ η καταχώρησή σας δημοσιεύεται μόνιμα και στην ιστοσελίδα ΔΩΡΕΑΝ! www.tsepispress.wordpress.com … Θέλετε κι άλλο; Και η μακέτα σας, και η φωτογράφιση-αν χρειαστεί- επίσης ΔΩΡΕΑΝ..!

Θα διερωτηθείτε: Καλά έχουμε απομουρλαθεί;- Πουλάμε τη διαφήμιση με 30 ευρώ… όταν μόνον ο μακετίστας πληρώνεται κατά μακέτα αντί 30-50 ευρώ, κατ΄ελάχιστον… όταν ο φωτογράφος ζητάει όσα θέλει για μια καλή φωτογραφία; Τι συμβαίνει;…

΄Ένα και μόνο: Ανατρέπουμε το παρελθόν, δημιουργούμε νέες διαστάσεις στην επικοινωνία, και δίνουμε στους ΠΑΝΤΕΣ , χωρίς να πονάνε οικονομικά, τη δυνατότητα να μεταδίδουν τα μηνύματά τους…Κάνουμε κακό;

Και επειδή ξέρουμε και το πώς πολλοί εξ υμών συλλογάστε… σας λέμε ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΕΊΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ! Ζυγιάστε το στόρυ, δείτε το εντύπως ή ιντερνετικώς.. το  ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ δημιούργημά μας, …ΣΥΓΚΡΙΝΑΤΕ…  και μετά αποφασίστε. ΨΥΧΡΑΙΜΑ ΚΑΙ ΝΗΦΑΛΙΑ. ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ … Θα το κατανοήσετε σίγουρα!

Ευχαριστούμε που κάνατε τον κόπο να μας διαβάσετε. Σας χρωστάμε αυτή την «κλεψιά» του χρόνου σας… Θα σας αποζημιώσουμε όμως με το παρά πάνω..
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 22950-85644

Φιλικά
H ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΣΕΠΗΣ-
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΚΤΕΛ!

ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΛΩΝ ΓΙΑ ΔΑΦΗΜΙΣΗ…

Ως προ το τουριστικό μέρος έχουμε να πούμε κάτι: Οι περιοχές της Ανατολικής και Βόρειας Αττικής στερούνται παντελώς, έστω κι ενός τουριστικού φυλλαδίου για τα πλούσια αξιοθέατα και τις ομορφιές της περιοχής. Στα όσα υπάρχουν  τουριστικά έντυπα -μαζικής παρουσίασης για όλη την Ελλάδα, γίνεται απλώς μια μικρή αναφορά των μνημείων και τίποτε περισσότερο.

Με την ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ  ΤΣΕΠΗΣ¨ολα τα μικρά και μεγάλα τουριστικά κάλλη θα αναδεικνύονται σε κάθε τεύχος της..

Και κάτι άλλο επίσης σημαντικό…

Μπορεί κανείς εύκολα να εννοήσει  τι σημαίνει αυτό: Α) Θα μάθουν οι επιβάτες των λεοφορείων κατά το ταξίδι τους να διαβάζουν και β) να γνωρίσουν τους τόπους διέλευσης του λεωφορείου. Και γ) Το πόσο ευεργετικό θα είναι αυτό για την οικονομική ζωή του τόπου.

Και κάτι ακόμη επίσης σημαντικό.Η εφημερίδα ΤΣΕΠΗΣ  με την ιστοσελίδα της αυτή θα διαδραματίζει παράλληλο, σημαντικό ρόλο , αφού, όπως θα διαπιστώσετε , ΟΛΑ τα περιεχόμενα της έντυπης έκδοσης καταχωρούνται κι εδώ.. στο διαδίκτυο! ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ!

 

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s