ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ… ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ…ΘΑ ΖΟΥΜΕ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ!

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΙ Ό,ΤΙ ΒΡΕΞΕΙ ΑΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ!

 ΜΕ ΤΗΤΕΡΗ ΠΕΝΝΑ ΤΟΥ ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ:
 ΔΕΝ ΠΑΕΙ   ΑΛΛΟ!
 
Παει…τερμάτισαν και την ελπίδα που λέγεται ΧΡΙΣΤΟΣ!
 

ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΜΕ…Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ!

Όλα τα μαντάτα  που τρέχουν δείχνουν πως στην οικουμένη αλλά ζουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ!. ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ, Ο ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΛΑΟΣ …βρίσκεται σε κατασταση απελπισίας. ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ και τα όνειρα στέρεψαν.ΕΓΙΝΑΝ …ΚΑΠΝΟΣ! ΟΛΑ!
 
*** ο ΕΛΠΙΔΟΦΌΡΟΣ κ. Τσίπρας με το μπούλούκι  των ασυνάρτητων που σέρνει συνεχίζει να παιδιαρίζει ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΕΙ ΟΛΑ…ΣΚΑΤΑ!
 
***ΕΤΣΙ ΦΘΆΣΑΜΕ ΣΤΟ ΑΠΌΛΥΤΟ αμην!ΣΩΤΗΡΙΑ δεν υπάρχει. Καραγκιοζάκια μινίστροι ..φλυαρούν ακατάσχετα… νυχθημερόν!Ο ΄Ελλην για μια ακόμη φορά βρίσκεται στο ΑΜΗΝ! Ό,τι και να κάνει το βιος του είναιΜΠΡΟΣ ΒΑΘΥ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΡΕΜΑ.
 
***ΚΑΜΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ!..ΣΤΑ 80 ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ… ποτέ δεν βίωσα τέτοιο απίστευτο ΚΕΝΟ. Δυσκολίες είχαμε … αλλά και μπόλικη ελπίδα …Και τα καταφέραμε ….
Σήμερα πιαστε το  φινάλε…όπου μας έφεραν τυχοδιώκτες  και καιροσκόποι  ΑΛΥΤΗΡΙΟΙ πολιτικοί…… Βλέπω την σημερινή εξέλιξη εδώ και πολλά χρόνια .Και μάλιστα έχω δώσει και οδηγίες επιβίωσης. .. Είπα στα τέκνα μου αλλά και σε σας.
ΦΥΓΕΤΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΑΣ ..ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΠΙΒΙΏΣΕΤΕ ευτυχεστεροι, από το σήμερα.( σημείωση: Επιβίωσα  στην ΚΑΤΟΧΗ χάρις στην πρόνοια μητρός τε και πατρός… που πείσμωνα κρατήθηκαν στο Διδυμότειχο…Παρά την κατοχή… σχεδόν ΟΛΟΙ στην βυζαντινή αυτή πολιτεία…δεν είχε προβλήματα …πείνας ! ΟΛΟΙ ΤΑ ΦΕΡΝΑΝΕ ΒΟΛΤΑ!
 
***Η ζωή δεν πρόκειται φυσικά να εξαφανιστεί εκτός κι αν οι
 αλύτες της ΔΥΣΗΣ, οι παγκοσμιωτες ,βλέποντας η κίνησή τους να μην τσουλάει… εφαρμόσουν άλλο πλάνο.
 
***Εγώ δυστυώς …δεν έχω χωριό  για να καταφύγω. Αλλά θα φύγω! Όπου νάναι!
Και φυσικά όχι ..εκτός Ελλάδας…. Εδώ θα είμαι και θα υπάρχω όσο  ο  Θεός το θέλει ακόμη.
 
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ …ΤΕΚΝΑ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΤΆ… ΦΥΓΕΤΕ ΌΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ… Η ΕΛΛΑΣ ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ… Αλλά οι άνοοι κατσαπλιάδες -ξενοσπουδαγμένοι-ας ζήσουν στην ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ  Εμείς όμως θα ζούμε στο χωριό…ΕΣ ΑΕΙ! και η ελλας θα ζει ες αεί !

Ε…ΡΕ ΜΑΝΑ ΜΟΥ…ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗς ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ…ΔΕΝ ΣΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ!.

Οι Γονείς του Νέου Ικονίου Περάματος απαντούν στον απολυταρχισμό της κυβέρνησης: Μαζική αίτηση μετεγγραφής των παιδιών τους για να τα σώσουν από τον κίνδυνο!

Συνεχίζουν την αντίστασή τους οι γονείς του Περάματος απέναντι στον απολυταρχισμό της κυβέρνησης των ανθελλήνων, οι οποίοι με το «έτσι θέλω» και παρά την με 86 – 0 ψηφοφορία των γονέων αποφάσισαν να βάλουν «προσφυγόπουλα» στο Δημοτικό και Νηπιαγωγείο του Νέου Ικονίου Περάματος.

Οι Γονείς του Νέου Ικονίου Περάματος απαντούν στον απολυταρχισμό της κυβέρνησης: Μαζική αίτηση μετεγγραφής των παιδιών τους για να τα σώσουν από τον κίνδυνο!
Έτσι αφότου μάθανε ότι η βούλησή τους να προφυλάξουν τα παιδιά τους από τα όσα θα επακολουθήσουν θα απαντηθεί από την «πρώτη φορά αριστερά» με ΜΑΤ και χημικά, οι 115 από τους συνολικά 120 γονείς του Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου υπέβαλλαν αίτηση μετεγγραφής για να μεταφέρουν τα παιδιά τους μακριά από τον κίνδυνο.

Η λύση στην Συριακή κρίση είναι αποτέλεσμα της Ρωσικής διπλωματίας και της Ρωσικής στρατιωτικής μηχανής

 

Πιθανότατα έχει παρατηρηθεί από πολλούς εξ ημών και υμών ότι το τελευταίο διάστημα τα σιωνιστικών συμφερόντων ΜΜΕ της Ελλάδας αλλά και της υπόλοιπης Ευρώπης έχουν παύσει να αναφέρονται στην Συρία. Ξαφνικά έχουν σταματήσει να ανησυχούν για τους αμάχους στα εναπομείναντα πεδία συγκρούσεων και γενικώς δίδεται η εντύπωση ότι η συριακή κρίση πλέον δεν υφίσταται.

Η λύση στην Συριακή κρίση είναι αποτέλεσμα της Ρωσικής διπλωματίας και της Ρωσικής στρατιωτικής μηχανής
Τα τουρκοκάναλα που έχυναν ποταμούς δακρύων για τους συμμάχους των τζιχαντιστών στο Χαλέπι και σε άλλες περιοχές της Συρίας, σχεδόν ακαριαία κατάπιαν την γλώσσα τους, ενώ οι γνωστοί δημοσιογράφοι-εκπρόσωποι της Παγκοσμιοποίησης δεν αναφέρονται πλέον στα «ηρωικά» κατορθώματα των ισλαμοσυμμοριτών, την προπαγάνδα των οποίων πιστά υπηρέτησαν τα τελευταία 6 χρόνια.

ΡΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ Η …ΕΡΤ !!!…ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ. ΔΙΑΤΕΛΕΣΑΜΕ …ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΕΣ … ΤΗΣ

Απάντηση Χρυσής Αυγής στην σταλινική λογοκρισία της ΕΡΤ: “Τα κομματόσκυλα του Τσίπρα να σεβαστούν το Σύνταγμα και το μισό εκατομμύριο ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής”

Η σταλινική λογοκρισία που επιβάλλει η ΕΡΤ και τα κομματόσκυλα του Σύριζα στην Χρυσή Αυγή είναι παράνομη και αντισυνταγματική. Οι χρυσοπληρωμένοι κομμουνιστές υπάλληλοι του Τσίπρα να σεβαστούν επιτέλους το μισό εκατομμύριο Ελλήνων ψηφοφόρων του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας.

Χρυσή Αυγή – Γραφείο Τύπου 

http://www.xryshaygh.com/

Advertisement