ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ … ΑΠΟ ΤΑ ΘΡΥΛΙΚΆ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ… ΕΤΣΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ …ΚΕΦΙΑ!

AX…NA ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ!

ΕΤΣΙ ΕΠΕΙΔΗ… ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ!

Μίλα για το σινάφι σου,….

«Μη μιλάς μόνο για τους πολιτικούς, μου επισημαίνουν κάποιοι φίλοι σχολιάζοντας το κείμενο μου για τα θανάσιμα αμαρτήματα της πολιτικής. Και έχουν δίκιο. Αυτό που είναι αληθινά τολμηρό είναι να μιλάς για το δικό σου χωριό. Όλοι – και οι πιο δειλοί και οι πιο ανόητοι – έχουν «πολλά» να πουν για τα άσχημα του διπλανού χωριού. Μπορεί να είναι στην ίδια πλαγιά, να έχει τα ίδια νερά, αλλά είναι «κακός τόπος» και μπλα μπλα μπλα . Ας κάνω λοιπόν μια προσπάθεια να παρουσιάσω τα θανάσιμα αμαρτήματα του δικού μου χωριού, της δημοσιογραφίας. Μερικά είναι ίδια με τα αμαρτήματα της πολιτικής εξουσίας αλλά ας γίνω πιο συγκεκριμένος.

Διαβάστε περισσότερα »

Η ΦΥΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε. ΕΊΝΑΙ ΔΙΚΟΠΟ ΜΑΧΑΙΡΙ…ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!

exomologisi-sok
ΕΚΤΑΚΤΟ – ΕΞΟΔΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ από το ΕΥΡΩ! ΦΕΥΓΟΥΜΕ!…- 
Ετοιμάζει ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ για τη ΔΡΑΧΜΗ ο Αλέξης Τσίπρας !Email

Φεύγουμε. Απλά φεύγουμε. Τις λεπτομέρειες θα τις πληροφορηθείτε σύντομα…ΕΤΣΙ  …ΛΕΕΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ!…ΕΜΕΙΣ ΌΜΩΣ ,,,εχουμε ενστάσεις με τη μαλακια αυτη… εκτός κι αν  Ο ΤΣΙΠΡΑΣ… κάνει την πολυπόθητη λαδια …λόγω …ΤΡΑΜΠ!

Ο Πολ Τόμσεν δεν άφηνε περιθώρια παρερμηνείας στον Ελληνα δημοσιογράφο για τις προθέσεις του Ταμείου σχετικά με το ελληνικό πρόγραμμα.

Διαβάστε περισσότερα »

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ… ΜΗΝΥΜΑ: 

 Η ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΑ ΜΑΣ  κ.ΓΙΩΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥΔΙΝΕΙ ΡΕΣΤΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ,,,ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…
ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΟΥ  ΤΑΧΑ ΓΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ!~
ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ.
_____________________________________________________-
.

ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΕΤΕΡΑΝΟ ΜΑΣ : ΚΥΡΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ

Ολοι τον Αποκαλούν Βετεράνο

Της Δημοσιογραφίας ,

Και είναι , ιδού το ιστολογιο του

https://pressliberty.wordpress.com/

O  ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ  ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ – ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΕΚΕΙΝΟΝ , ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ..

Αγωνιστής , μάχιμος , με λατρεία στη δημοσιογραφία – στο ρεπορτάζ – στην είδηση , άρθρα , διηγήματα , ένας μαχητής που ζούσε, ζει και θα ζει για την γνήσια αυθεντική δημοσιογραφία .

Ας πάρουμε με τη σειρά τα γεγονότα , διότι τα φαινόμενα δεν εξηγούνται, είναι ανεξήγητα και μόνο ως γεγονότα μπορούμε να μιλάμε.

Ο  Βετεράνος των Βετεράνων, η κορυφή της Δημοσιογραφίας ,  ο μοναδικός Απόστολος Βραχιολίδης 

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΣΔ & ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Advertisement