ΘΑ ΚΑΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΜΑΘΕΥΤΕΙ…ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΥΛΑΞΤΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ..

Η Ελλάδα έχει περισσότερο πετρέλαιο ακόμα και από την Αμερική, δηλώνει ο Αντώνης Φώσκολος, ομότιμος καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης και ομότιμος ερευνητής της Γεωλογικής Υπηρεσίας του Καναδά.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τα ενεργειακά κοιτάσματα της Ελλάδος ξεπερνούν τα 20 δις. βαρέλια ισοδύναμου πετρελαίου, όταν η Αμερική δεν έχει πάνω από αυτό το ποσό. Ειδικότερα ο ενεργειακός πλούτος της Αμερικής εκτιμάται περίπου στα 20 δισ. βαρέλια ισοδύναμου πετρελαίου, εκ των οποίων τα 15 δις βαρέλια ισοδύναμου πετρελαίου βρίσκονται στον κόλπο του Μεξικού.

Διαβάστε περισσότερα »

ΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΝΟΥ… ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΑΠΟ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ (βίντεο) .

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Το γνωρίζεται ότι μεγάλο μέρος των φρούτων και λαχανικών που πωλούνται στα μεγάλα σούπερ μάρκετ, είναι εισαγωγής και μάλιστα από μια χώρα με μεγάλα διατροφικά σκάνδαλα, όπως είναι η Κίνα;
Κάντε ΚΛΙΚ μια γραμμή πιο κάτω και θα βρείτε το ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Διαβάστε περισσότερα »

A…ΡΕ ΑΤΣΙΔΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΩΛΟ…ΒΑΣΙΛΕΙΟΝ ΜΑΣ!

Ο πιο έξυπνος Έλληνας τραπεζίτης κος. ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΑΛΛΑΣ , που έχει καταφέρει το αδιανόητο , διέλυσε την Ελληνική Δικαιοσύνη...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΦΩΤΟ ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΑΛΛΑΣ

Στο πιο κατοχικό Ευρωπαϊκό κράτος εφαρμόζει νέες μεθόδους εναντίον αναπήρων ….!!!! ΧΑΟΣ στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ εξαιτίας των πλαστών εγγράφων που παρουσιάζουν οι συνεργάτες του Έλληνα πανούργου τραπεζίτηκ. ΜΙΧΑΛΗ ΣΑΛΛΑ  στα δικαστήρια – κολαστήρια…..!!!!!!!

Έχει διαδοθεί σε όλους τους Έλληνες το κατόρθωμά του, του άθλιου  ….!!!

Σύντομα νέα στοιχεία για τον αδίστακτο Έλληνα τραπεζίτη της συμφοράς και του τρόμου, που τον αντικαθιστά ο «ΚΡΟΙΣΟΣ»  κος. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ, που συνεχώς τον ενημερώνω για το δεκατετράχρονο δικαστικό «ΘΡΙΛΕΡ» , της απολύτου ανάπηρης κληρονομία του Έλληνα τραπεζίτη προς τον Έλληνα μεγιστάνα κ. ΓΕΩΡΓΙΟ ΛΟΓΟΘΕΤΗ …!!!!

Διαβάστε περισσότερα »

Advertisement