ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!

Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ ΡΕΠΟΡΤΕΡ…ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΣ ΑΣΧΗΜΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ… ΚΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΛΕΕΙ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ! ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΙΘΑΝΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ «ΘΕΩΡΗΣΗ»!!!  

ΧΑΜΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ .. ΑΛΛΑ ΕΣΥ

 παραμένεις … ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ!

Πού να πάει …άλλο;

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΕΝΑ.Η παιδική χαρά του  Τσίπρα συνεχίζει τις παιδειές της. ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΕΙΕΣ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΕΣ-ΘΛΙΒΕΡΕΣ!

  Κάτι χειρότερο …παιχνιδίζει ΑΦΡΟΝΩΣ!

Λυπάμαι βαθύτατα που παριστάνω τον κακό ΜΑΝΤΑΤΟΦΌΡΟ,κάτι άσχετο με την αισιοδοξη φύση μου.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΡΟΕΒΛΕΠΑ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΆ ΧΡΟΝΙΑ …που ενώ το έχω σταθερα στην ιστοσελίδα αυτή στην αριστερη μεριά … εσείς δεν το έχετε διβάσει…Λυπούμαι!

Διαβάστε περισσότερα »

Απαραίτητη η ενίσχυση της θέσης της γυναίκας σήμερα, για την οικογένεια και την κοινωνία

Posted: 7 Μαρτίου 2017

του Αλέξανδρου Γιατζίδη, M.D., medlabnews.gr

Η 8η Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, μας προτρέπει να αποδώσουμε με μεγαλύτερη ένταση και έμφαση την τιμή και την αναγνώριση που αρμόζει και πρέπει στην κάθε γυναίκα, για την αναμφίβολη προσφορά της στην οικογένεια και την κοινωνία.

Η Διεθνής Ημέρα της Γυναίκας γιορτάζεται κάθε χρόνο την 8η ημέρα του Μάρτη, σε ανάμνηση μιας μεγάλης εκδήλωσης διαμαρτυρίας, που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη την 8η Μαρτίου 1857 από εργάτριες κλωστοϋφαντουργίας, οι οποίες ζητούσαν τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας στα εργοστάσια που δούλευαν.

Στην εποχή μας, αν και αρκετά από τα αιτήματα των γυναικών έχουν ικανοποιηθεί στις ανεπτυγμένες χώρες, ο εορτασμός της ημέρας αυτής παραμένει επίκαιρος και αναγκαίος επειδή σε πολλά μέρη του κόσμου καταπατούνται ακόμη και τα ανθρώπινα δικαιώματα των γυναικών, ενώ το αίτημα για πλήρη ισότητα των δύο φύλων σε κάθε γωνιά του πλανήτη παραμένει ανικανοποίητο. Είναι χαρακτηριστικό, πως βρέθηκε Πολωνός Ευρωβουλευτής, να μιλήσει με απαξιωτικό τρόπο για τις γυναίκες μέσα στην Ευρωβουλή. ………………….

read more

Advertisement