ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ… ΑΜΜΟΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ!!!

Ο ΣΑΚΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ: Αυτό είναι το φαινόμενο που θα «χτυπήσει» την Ελλάδα ΣΗΜΕΡΑ!

Χειμωνιάτικο σήμερα, Δευτέρα (03/04/2017) το σκηνικό του καιρού σε όλη τη χώρα – Βροχές, ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού – Ποιο είναι το φαινόμενο που θα «χτυπήσει» σε λίγες ώρες την Ελλάδα, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, Σάκη Αρναούτογλου.

Διαβάστε περισσότερα »

ΤΟ ΑΛΛΑΛΟΥΜ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ…ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ!

«Σφαγή» των συνταξιούχων – Νέες κατώτατες συντάξεις φτάνουν στα…

Εκτός από τις 13 μειώσεις στις συντάξεις την περίοδο των Μνημονίων έρχεται και η (νέα) μείωση των ηδη καταβαλλόμενων κύριων συντάξεων μέσω της κατάργησης της προσωπικής διαφοράς…

Κατώτατες συντάξεις χαμηλότερες από 200 ευρώ φέρνει ο νόμος Κατρούγκαλου, η εφαρμογή του οποίου – όσον αφορά την καταβολή των νέων συντάξεων – αρχίζει εντός του Απριλίου, με ένα έτος καθυστέρηση. Λόγω του νέου τρόπου υπολογισμού τους, οι νέες συντάξεις (Μάιος 2016 και μετά) θα είναι μειωμένες έως 30%, ενώ σε εκκρεμότητα βρίσκονται περίπου 60.000 αιτήσεις συνταξιοδότησης που έχουν υποβληθεί από τον Μάιο του 2016.

Διαβάστε περισσότερα »

EΙΔΕΣ Η ΚΡΗΤΙΚΙΑ …ΟΣΙΑ; ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΑ!

Απίστευτο σκάνδαλο! 2.500.000 δολάρια

χάρισε η Ντόρα σε ΜΚΟ της Καραϊβικής!

7d330a36dca705392c538c7dfa92757e L

Σαφείς υπόνοιες για σκάνδαλο κακοδιαχείρισης κονδυλίων του υπουργείου Εξωτερικών επί εποχής Ντόρας Μπακογιάννη αφήνει η νυν ηγεσία της Βασιλίσσης Σοφίας, που αποκάλυψε σπατάλες ακόμα και για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής στην Καραϊβική! Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το ΥΠΕΞ επισημαίνεται ότι έπειτα από εντολή του Νίκου Κοτζιά επιστρέφουν στο Ελληνικό Δημόσιο 2.500.000 δολάρια που εντοπίστηκαν να έχουν δοθεί σε ΜΚΟ της Καραϊβικής για προγράμματα που ουδέποτε υλοποιήθηκαν, ενώ υπάρχουν άλλα 10.000.000 δολάρια που χορηγήθηκαν με παρόμοιο τρόπο σε άλλους ξένους οργανισμούς.

Διαβάστε περισσότερα »

ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ …ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΙ….

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΥΜΝΟΣ – ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ 

klio papaspiropoulou <kliopapas@yahoo.co.uk>

Αξιότιμε/η κύριε/α Πρόεδρε και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου,

με δεδομένη την ευαισθησία σας για τη διαφύλαξη, προβολή και ανάδειξη της Πολιτιστικής κληρονομιάς της χώρας μας, θα σας παρακαλούσαμε να στηρίξετε κατά δύναμη το κάτωθι σημαντικό γεγονός με τους εξής τρόπους:

Διαβάστε περισσότερα »

Advertisement