Ο ΓΕΡΟ ΣΟΦΟΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ…

Αν κάποιοι ευσεβείς θεωρούν ότι οι εικονιζόμενοι δεν είναι ηλιθιοί να κάνουν ένσταση. ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ επιστημονικά ότι ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΑ και επικίνδυνα ΗΛΙΘΙΟΙ

Ο ΓΕΡΟ ΣΟΦΟΣ

…ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ: ΤΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ- ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ειναι ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ-Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ!ΤΟ ΚΛΑΜΠ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ..ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΖΟΒΕΝΑ –ΑΠΕΙΡΑ ΚΙ ΑΕΡΟΦΑΦΛΑΤΑΔΕΣ … Ο ΜΟΝΟΣ ΓΕΡΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ…που όμως κι αυτός κουβαλάει τις μαλακίες της νεότητας του! Όπως και ο ΚΚΕ Κουτσούμπας …Λένε μερικά στρογγυλά 
αλλά γενικώς παιδαριώδη! ΑΠΟΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ!ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΡΝΙΖΑ!.. ΓΙΑ ΜΕΜΟ! ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ ΕΙΝΑΙ!

Ανωκατωσούρα μεγάλη γίνεται διεθνώς. Χρονικά όχι τυχαία. Ο Αμερικανο-Εβραιοσιωνισμός βρίσκεται στην τελευταία πράξη της διάλυσης όλων των ιστών των εθνών, προκειμένου να επικρατήσει δια παντός στην Υδρόγειο.

Τα κράτη της διαλυμένης από πολλού Ευρώπης Ε.Ε. είναι πλέον σμπαραλιασμένα.. Το μόνο κάστρο αντίστασης είναι ξεροκεφαλιά, η αιώνια τρέλα των απρόβλεπτων πάντα Ελλήνων!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s